TEL: +86-512-36690452 Email: rosa@bakersfield.com.cn

Search

Категорија производа

Новости
Дом > Новости > Садржај

Торта обука на кратко отвори је сластичарна узети у обзир

На Wест Поинту, када правите торту, те ће открити да сте не само у производњи хране, више као у производњи уметност, тако да све више људи воле да не правим торте, који такође желите да пронађете могућности кроз овај пројекат. Стога , много пријатеља волела радњи за торту.

Отвори дућан је потребно обратити пажњу на ком тренутку? Торта на Wест Поинту следећи тренинг школе за вас једноставно разговарати о томе.

1 , локација: складиште адресе за посао је игра виталну улогу у будућности, тако да избор треба да изучавају околином, гледам ПРИКЛАДНОСТИ за отварање овде, најбоље је да одговарајући истраживања.

2 , име радње: приказано име је критично, ово се односи на радњу слика ће такође директно утичу на Потрошачки производ, Дакле, покушајте да изаберете јединствен и лако се памти, и комбинујући карактеристике производа изабрали, како би биле врло критично.

3 , декорација: декорација ће имати директан утицај на имиџ у радњи, декорација ефекат требао бити практично, личност, приказани, осигурати хармоничан мешавину боја, пажњу на паљење ефекте, су врло важни.

4 , сервис: желите више продају производа, како би осигурао квалитет производа, такође треба приметити став, која је врло критична.

ББА ПЕКАРА алатке Цо., Лтд